Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κινητοποίηση σε ΟΑΕΔ και Εφορία στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για τα δικαιώματα των εργαζομένωνΚάλεσμα στην κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ και την Εφορία (Λ. Κνωσσού) που διοργανώνει τη Δευτέρα 28/9, στις 10 π.μ., απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου, η ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Σωματείο Εργαζομένων στον Επισιτισμό Ν. Ηρακλείου, στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό – Ξενοδοχεία.

Καλεί τους εργαζόμενους να μην δείξουν καμία ανοχή στην άθλια ζωή που τους ετοιμάζουν κυβέρνηση και μονοπώλια επισημαίνοντας ότι: «Η αγωνιστική στάση δεκάδων σωματείων και χιλιάδων εργαζομένων στον κλάδο του Τουρισμού και Επισιτισμού τους μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, έδωσε στην κυβέρνηση και στην εργοδοσία το μήνυμα ότι είμαστε όρθιοι και δυνατοί, ότι δεν κάνουμε πίσω. Ό,τι κερδίσαμε το διεκδικήσαμε, δε μας το χάρισαν! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη διασφάλιση του εισοδήματος μας! Απαιτούμε άμεσα να σταματήσει η κοροϊδία με τη καταβολή της πενιχρής αποζημίωσης των 534 ευρώ, που καταβάλλεται κάθε δύο μήνες, δημιουργώντας άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε μας και τις οικογένειές μας».

Αιτήματα της κινητοποίησης είναι:

Να χορηγηθεί το επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλο το διάστημα της ανεργίας.

Άμεση διακοπή πληρωμών και χρεώσεων σε εφορία, ΔΕΚΟ, τράπεζες.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 682176Συνολικές αναγνώσεις:
  • 38Αναγνώσεις σήμερα:
  • 318703Συνολικοί επισκέπτες:
  • 36Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ