Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Για την Ανακοίνωση του ΣΕΒΜε το Δελτίο του της Τετάρτης, 15 Απριλίου, ο ΣΕΒ δίνει «ραβασάκι» στην Κυβέρνηση για τα νέα μέτρα που επιθυμεί το επόμενο διάστημα. Σημειώνοντας ότι τα προηγούμενα δωράκια με τις ΠΝΠ και όχι μόνο (πάγωμα ασφαλιστικών εισφορών, φοροαπαλλαγές, μειώσεις μισθών, μη-καταβολή μισθοδοσίας, μείωση ενοικίων για επιχειρήσεις, επιβολή εκ περιτροπής εργασίας, κ.α.) δεν είναι αρκετά, ο ΣΕΒ απαιτεί «ρηξικέλευθες πολιτικές» για την «επανεκκίνηση της οικονομίας».

Ζητά άμεσα, ακόμη περισσότερο ζεστό χρήμα για τις επιχειρήσεις εκβιάζοντας περί «προστασίας της απασχόλησης» όταν η εργοδοσία έχει ήδη προχωρήσει σε δεκάδες χιλιάδες απολύσεις μέσα στον Μάρτη. Ταυτόχρονα και ενώ το Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στην πανδημία ο ΣΕΒ απαιτεί «Συνέχιση και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων… εντός του 2020».

Το σύνολο των απαιτήσεων του ΣΕΒ επιβεβαιώνει ότι εργοδοσία και Κυβέρνηση, με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ αξιοποιούν ακόμη και την πανδημία για να διασφαλίσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Δεν τους φτάνουν όσα πήραν, αλλά απαιτούν νέες επιδοτήσεις, νέα δώρα. Επιδιώκουν να φορτώσουν τον λογαριασμό στους εργαζόμενους με νέα βάρη, αντεργατικά μέτρα, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, ξεπούλημα των δημόσιων υπηρεσιών.

Τα σχέδια του ΣΕΒ να μείνουν στα χαρτιά!

Τώρα να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων!

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 778095Συνολικές αναγνώσεις:
  • 27Αναγνώσεις σήμερα:
  • 357265Συνολικοί επισκέπτες:
  • 4Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ