Παρουσίαση του δίσκου «ΦΡΝΚSYSTM» του ράπερ Φρανκ



Ο Φρανκ είναι rapper, εικονογράφος και graphic designer από τη δυτική Αθήνα.

Στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται ανεξάρτητες έντυπες κυκλοφορίες, artworks δίσκων, video, αφίσες και λογότυπα, τόσο ως πρώην μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Θέατρο Δρόμου (θ*δ) όσο και μετά.

Η πρώτη μουσική του έκθεση γίνεται υπό τη σκέπη του ανεξάρτητου Label Manifesto που μετρά ήδη 3 επιτυχημένες δισκογραφικές κυκλοφορίες και μια πληθώρα γεμάτων συναυλιών τα τελευταία χρόνια.

Το «ΦΡΝΚSYSTM» ως έργο αποτελείται από βιωματικές περιγραφές της καθημερινότητας των λαϊκών, απλών ανθρώπων, εκείνων που είναι ικανοί να σπρώξουν την Ιστορία μπροστά. Εκείνων που αγνοούν ότι μοιράζονται κοινές αγωνίες με το διπλανό τους και άρα αγνοούν ότι πρέπει να μοιραστούν και τη λύση. Ήρθε η ώρα να κάνουμε «zoom out» και να δούμε ότι δεν είναι ο καθένας μόνος του.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την καθοριστική συμβολή του Drugitiz στην ενορχήστρωση της παραγωγής.

Η μουσική παραγωγή του δίσκου πλαισιώνεται ακόμα από τις δημιουργίες των Σφάλμα & Βδέλυγμα. Συμμετέχει στιχουργικά και ερμηνευτικά το Σφάλμα.

Η παρουσίαση του δίσκου, θα γίνει την Παρασκευή 21 Απρίλη, στο MODU.

Μπορείτε να ακούσετε το δίσκο ΕΔΩ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός