Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Έναρξη Διαδικτυακού Δελτίου Εργατικών ΕιδήσεωνΠανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.)

Το ΠΑΜΕ συνεχίζοντας την προσπάθειά του για να γίνονται γνωστές οι θέσεις, οι πρωτοβουλίες των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών, των Συνδικάτων, η δράση του ΠΑΜΕ ανακοινώνει την εβδομαδιαία τηλεοπτική παρουσίαση μέσω του ιντερνετ, των εργατικών ειδήσεων από τη σκοπιά των εργαζομένων.

Η ιδιοκτησία στα ΜΜΕ των εντύπων και ηλεκτρονικών τις περισσότερες φορές πετούν έξω από τις ειδήσεις τους, από τα πλάνα τους την δράση εκατοντάδων σωματείων και χιλιάδων εργαζομένων. Άλλες φορές διαστρεβλώνει, συκοφαντεί και λασπολογεί τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Το ζούμε χρόνια τώρα αλλά το ζήσαμε μέσα στην καραντίνα της επιδημίας. Προσπάθησαν να αποκρύψουν τον αγώνα, τις κινητοποιήσεις χιλιάδων εργαζομένων στην υγεία, στο εμπόριο, στην εκπαίδευση, σε όλους τους κλάδους. Η φίμωση όμως αυτή δεν πέρασε.

Η τηλεοπτική αυτή παρέμβασή μας που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα θέλουμε να φτάσει παντού. Στους χώρους δουλειάς. Το κάθε συνδικάτο, ο κάθε εργαζόμενος εκεί θα δει τη δράση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που είναι καθημερινή. Θα δει την στάση της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων της. Τη στάση των εργατοπατέρων, της ΓΣΕΕ.

Θα έχουμε χώρο και χρόνο και για τους συναδέλφους από τους καλλιτέχνες, το βιβλίο, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό από κάθε πλευρά της ζωής των εργαζομένων.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 654737Συνολικές αναγνώσεις:
  • 231Αναγνώσεις σήμερα:
  • 304361Συνολικοί επισκέπτες:
  • 123Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ