<<Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές στηρίζοντας πραγματικούς αγωνιστές>>.



14-10-2023

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΟΛΕΙ.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Συνάδελφοι,

Τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης της ΔΑΚΕ, έχουν επιδοθεί σε ένα πογκρόμ εκβιασμών και τρομοκρατίας και με απύθμενο θράσος ζητάνε «δήλωση μετάνοιας» από συναδέλφους εξαπολύοντας ταυτόχρονα χυδαία επίθεση στους αγωνιστές της ΔΑΣ.

Τους κάνουμε σαφές ότι θα φάνε τα μούτρα τους όπως τα φάγανε κάθε φορά που προσπαθούσαν να φέρουν στη Γενική Συνέλευση τα «θέλω» και τις προτάσεις της ΟΣΥ. Γι΄ αυτό άλλωστε αποφεύγουν πλέον τις ΓΣ του Σωματείου σαν τον «διάολο το λιβάνι».

Η κυβέρνηση, η ΟΣΥ και τα δικά τους παιδιά στα τρόλεϊ μετά τα ξεγυρισμένα χαστούκια που έφαγαν το προηγούμενο διάστημα από τη πλειοψηφία των συναδέλφων :
  ∞ Στις Γενικές Συνελεύσεις με την αποφάσεις που πήραν οι εργαζόμενοι κόντρα στις προτάσεις της πλειοψηφίας του ΔΣ του Σωματείου που ουσιαστικά ενταφίαζαν τις ζωές των οικογενειών μας….
  ∞ Την ανυπακοή και την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων σε απεργίες …
  ∞ Μετά το στρίμωγμα στα ΔΣ απά τις δυνάμεις της ΔΑΣ που δεν τους άφησε δυο χρόνια σε χλωρό κλαρί …
αποφάσισαν να βάλουν μπροστά λυτούς και δεμένους για να κάτσουμε ήσυχοι, για να συμμορφωθούμε.

Γιατί στόχος της ΟΣΥ, της κυβέρνησης και των δικών τους παιδιών είναι να γίνουμε ένα σωματείο σε παράλυση χωρίς Γ.Σ υποταγμενο στις κυβερνητικές πολιτικές και τα κέρδη της ΟΣΥ.
Για αυτό με ύβρεις σε αντιπάλους με ταξίματα, εκβιασμούς και με μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα πιέζουν ακόμα και συναδέλφους με αγωνιστική στάση τα τελευταία χρόνια να υπογράψουν «δήλωση μετάνοιας» στην κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική των Τεμπών, της φτώχειας, των πλημμυρών, των πυρκαγιών, της ιδιωτικοποίησης.
Οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος αντιπαλεύει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης που μας έφεραν σήμερα στο σημείο να δουλεύουμε ήλιο με ήλιο μέχρι τα βαθιά γεράματα και να μην μπορούμε να ζήσουμε.
Οι συνάδελφοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος στέκεται δίπλα τους σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία
Οι συνάδελφοι γνωρίζουν ποιος στέκεται απέναντι σε κάθε λογής υπόγειας συνδιαλλαγής και ομηρίας των εργαζομένων και ποιος κάνει κολιγιές με την εργοδοσία.

Κάτω τα ξερά σας από του συναδέλφους. Τρομοκρατία και εκβιασμοί δεν θα περάσουν

Καλούμε κάθε συνάδελφο να απαντήσει αγωνιστικά:
▪ Στον υπουργό της ΝΔ (Γεωργιάδη) που ισχυρίζεται οτι οι εργαζόμενοι συμφωνούν με το 13ωρο και την κατάργηση του διαλλείματος για αυτό δεν διαμαρτύρονται.
▪ Στον υπουργό (Οικονόμου) που έδινε συγχαρητήρια στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που συγκράτησαν τους εργαζόμενους και έβαλαν πλάτη στο πετσοκούρεμα των μισθών.
▪ Να απαντήσει αγωνιστικά στην κυβέρνηση που μας θέλει να ζούμε με τροφεία και να είμαστε δήθεν «χαρούμενοι».

Να απαντήσει αγωνιστικά στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ γιατί στους μόνους που δίνουμε λογαριασμό είναι στην ζωή, την οικογένεια μας και το λαό μας ,σε κανέναν καρεκλοκένταυρο, σε καμία ΟΣΥ και κυβέρνηση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός