ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Α.Σ.-Ο.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ



ΔΑΣ - ΟΑΣΑ

 

28/07/2003

Συνάδελφοι, ακόμη μια φορά η Διοίκηση της ΕΘΕΛ καταστρατηγώντας τον Γ.Κ.Π. προχώρησε σε προαγωγές ημετέρων, προεξοφλώντας Γραμμάτια και Ρουσφέτια με τον μανδύα της Δημοκρατίας, με μια ψευτοεπιτροπή συνέντευξης των συναδέλφων που έκαναν αίτηση για προαγωγή από οδηγό σε σταθμάρχη.

Τοποθετώντας τον συνάδελφο ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟ εκπρόσωπο των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας τον ως άλλοθι κάνοντας για άλλη μια φορά τα δικά της παιδιά Σταθμάρχες.

Το χειρότερο είναι ότι και ο εκλεγμένος στο Π.Υ.Σ. από την ΠΑΣΚΕ, Χρήστος Κοντονής αλλά και ο εκλεγμένος από την ΔΑΣ – ΑΣΚΕ, Χρήστος Σερεμετίδης συμμετείχαν ενεργά στο αλισβερίσι της Διοίκησης και χωρίς καν να ενημερώσουν το Συνδικάτο, αλλά και χωρίς να τιμήσουν την ψήφο των εργαζομένων, έδωσαν την συγκατάθεση τους και ψήφισαν την πρόταση της Διοίκησης, παρανομώντας και αυτοί.

Συμμετέχοντας ενεργά σ΄ αυτό το θέατρο του παραλόγου δεν τίμησαν αυτό το οποίο τους έδωσαν οι εργαζόμενοι, δηλαδή το να εκπροσωπούν τα συμφέροντα τους και όχι αυτά της Διοίκησης.

Τους καταγγέλλουμε και το μόνο που τους απομένει είναι να παραιτηθούν από αυτό το οποίο τους εκλέξανε οι εργαζόμενοι.

Καλούμε τους Συναδέλφους να προβούν δια μέσω της Νομικής Υπηρεσίας του Συνδικάτου σε ενστάσεις για τις προαγωγές ΜΑΪΜΟΥ.

Δ.Α.Σ. Ο.Α.Σ.Α

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός