ΠΑΜΕ: Απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στήριξης των πολιτιστικών τμημάτων του



Logo PAME2Ανοιχτή πρόσκληση για τα πολιτιστικά τμήματά του απευθύνει το ΠΑΜΕ, καλώντας συναγωνιστές που θέλουν και έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν την πολιτιστική δράση που αναπτύσσει.
Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Οι θεατρικές ομάδες μας συνεχίζουν τις παραστάσεις με τα έργα «Οι γειτονιές του Κόσμου» του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπακωνσταντίνου και το έργο για παιδιά «Η παράξενη αγάπη».
Συνεχίζεται επίσης η προετοιμασία της χορωδίας για την ολοκλήρωση του έργου «Θεσσαλικός Κύκλος» του Γιάννη Μαρκόπουλου, σε στίχους Κώστα Βίρβου.


Πρόθεσή μας είναι να συγκροτηθεί ομάδα ελληνικών χορών και ορχήστρα του ΠΑΜΕ.
Με ιδιαίτερη χαρά συγκεντρώνουμε τραγούδια, ποιήματα, θεατρικά έργα με εργατικό περιεχόμενο, που στέλνονται στο ΠΑΜΕ. Παρακινούμε τους συναγωνιστές να πολλαπλασιάσουν αυτές τις προσπάθειες που είναι αναγκαίες και χρήσιμες στους καθημερινούς μας αγώνες.
Η Τέχνη και ο Πολιτισμός για το κεφάλαιο και για τις κυβερνήσεις που το υπηρετούν, είναι ένα ακόμη εμπόρευμα που φέρνει κέρδη και επιχειρεί να υποτάξει συνειδήσεις στα συμφέροντά του. Η εργατική τάξη χρειάζεται την Τέχνη σαν ένα όπλο ενάντια στη συναίνεση, στη μοιρολατρία, στην αποδοχή της μιζέριας, στην αποδοχή της ζωής χωρίς δικαιώματα».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ΠΑΜΕ στα τηλέφωνα: 210.3833786, 210.3301842, 210.3301847.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός