Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Για την είσοδο από την μπροστινή πόρτα ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ.13-8-2018

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της εισόδου από την μπροστινή πόρτα, ως συνέχεια της πολιτικής που φορτώνει τα βάρη στον φτωχό λαϊκό κόσμο, από τον ικανότατο όπως δείχνει η πορεία συνεχιστή, την σημερινή κυβέρνηση, αρκετοί είναι αυτοί που έτρεξαν να πάρουν θέση.
Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι το κάνουν αυτό για να δικαιολογήσουν την θέση τους, να αποδείξουν ότι αξίζουν την εύνοια του αφεντικού τους.

Τυχαία άρθρα από τυχαίους επιβάτες, άσχετοι, απλοί πολίτες, απλοί συνδικαλιστές, απλοί πολιτικοί, απλές παρατάξεις, δημοσιογράφοι που τυχαία μπήκαν σε Μ.Μ.Μ και συνάντησαν συγκεκριμένη συμπεριφορά και άποψη και πολλά άλλα τυχαία, απλά γεγονότα και απόψεις επί του θέματος.

Και φυσικά κανένας δεν γνωρίζει για την μειωμένη κρατική επιχορήγηση, το μειωμένο συγκοινωνιακό έργο, τις ελλείψεις σε προσωπικό, ανταλλακτικά, εργαλεία και υποδομές. Και φυσικά κουβέντα δεν γίνεται για τις αυξήσεις που θα φέρει το διαζωνικό εισιτήριο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης και ελέγχου σε όλα τα Μ.Μ.Μ. Κουβέντα για. την πλήρη εμπορευματοποίηση των μετακινήσεων του λαού. Απλά και τυχαία όλοι τους ταυτίζονται με την αστική προπαγάνδα… Απλά και τυχαία στηρίζουν την αστική προπαγάνδα…

Συγκεκριμένα και συνειδητά η ΔΑΣ τους απαντά ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι τυχαίοι.

Είναι αυτοί που ζουν την καθημερινότητα στην βάρδια ως εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Μ, ο απλός λαός, ο συνταξιούχος, ο φοιτητής, ο νέος, ο άνεργος.

Είναι αυτοί που χτίζουν τη δική τους συμμαχία, σχεδιάζουν και απαιτούν το δικαίωμα στην είσοδο από όλες τις «πόρτες» και την πρόσβαση στις δυνατότητες που προσφέρει σήμερα η τεχνολογία.Την φθηνή, συχνή, ασφαλή, αξιόπιστη συγκοινωνία για ΟΛΟΥΣ. Την μείωση τώρα της τιμής του εισιτηρίου 50 %.Την μείωση του ωραρίου. Την μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Τις αυξήσεις στους μισθούς με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Την έξοδο της χώρας από όλες τις ενώσεις που φέρνουν μόνο φτώχεια και δυστυχία στο λαό μας.

Είναι αυτοί που ζουν Χωρίς πυρόσβεση τα καλοκαίρια, χωρίς προστασία από τις βροχές το χειμώνα, χωρίς νοσοκομεία, σχολεία και παιδικούς σταθμούς.

Όλα για εσάς υποτάσσονται στην ανάγκη για αύξηση των κερδών των επιχειρήσεων. Ακόμα και οι ανθρώπινες ζωές.

Η μία μετά την άλλη οι κυβερνήσεις με την όποια μορφή διακυβέρνησης υπηρετούν την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Πάρτε το χαμπάρι, εσείς που υπηρετείτε το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, το κεφάλαιο, θα μας βρείτε απέναντι.

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι ψιλιασμένοι στα δήθεν τυχαία-απλά-ανεξάρτητα (έχει τεράστια πείρα αυτός ο κλάδος), να είναι σε ετοιμότητα για την επόμενη οργανωμένη απάντηση με αιχμή την υπογραφή ΣΣΕ και την έκτακτη κρατική επιχορήγηση, την υλοποίηση άρθρων της τρέχουσας όπως το γάλα , οι παιδικοί σταθμοί κ.α.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 462021Συνολικές αναγνώσεις:
  • 33Αναγνώσεις σήμερα:
  • 243758Συνολικοί επισκέπτες:
  • 31Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ