Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Tα συνδικάτα σε ετοιμότητα 

Κάθε χρόνο η εργοδοσία και μπροστά στο κλείσιμο του έτους προχωρά σε απολύσεις εργαζομένων ιδιαίτερα όσων έχουν ΣΣΕ, προϋπηρεσία, επιδόματα κλπ, σε μειώσεις ή αντικαταστάσεις προσωπικού με νέους με όλες τις άθλιες εργασιακές σχέσεις και μισθούς, αξιοποιώντας κάθε πλευρά που της δίνει η αντεργατική νομοθεσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εμπλούτισε την νομοθεσία των προηγούμενων κυβερνήσεων..

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα σε επιφυλακή και ετοιμότητα! Να είναι έτοιμα να παρέμβουν με κάθε τρόπο, να μην επιτρέψουν το ξεσάλωμα και τις αυθαιρεσίες της μεγαλοεργοδοσίας. Να μπουν μπροστά ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να μη γίνουν απολύσεις.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα σωματεία, στο ΠΑΜΕ (τηλ. 2103301842-2103833786/pame@pamehellas.gr) να καταγγείλουν, να διεκδικήσουν αποφασιστικά μαζί με τα σωματεία, το δικαίωμα τους στην εργασία. Τα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αλλά και το ΠΑΜΕ αυτοτελώς, δεν κλείνουν στις γιορτές, δε βάζουν λουκέτο, είναι παντός καιρού!

Με την οργανωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, δυναμώνοντας τα σωματεία σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, με πίστη στο δίκιο μας και ψηλά τις αξίες της συλλογικής δράσης και της αλληλεγγύης, ευχόμαστε στους εργαζόμενους καλές γιορτές με υγεία και δύναμη.

Το Γραφείο Τύπου

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 448252Συνολικές αναγνώσεις:
  • 75Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239096Συνολικοί επισκέπτες:
  • 60Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ