ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ: «Συρανό» για παιδιά και εφήβους



Στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα (Κυψέλης 2) θα ζωντανέψει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ», ειδικά διασκευασμένο για παιδιά και νέους.

Ο Συρανό, φοβερός ξιφομάχος και ποιητής, είναι ερωτευμένος με την Ρωξάννη. Όμως δεν τολμάει να της το πει, γιατί τον εμποδίζει η μεγάλη του μύτη. Ο Κριστιάν είναι κι αυτός ερωτευμένος με τη Ρωξάννη, δεν ξέρει όμως πώς να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο Συρανό δέχεται να βοηθήσει τον Κριστιάν να κερδίσει την αγάπη της Ρωξάνης, με τα δικά του λόγια, τα λόγια ενός ποιητή…

Στην παράσταση, που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτέμβρη, ο Ηλίας Καρελλάς συνδυάζει επί σκηνής ηθοποιούς, χορευτές, ζωντανή μουσική και σύγχρονο θέατρο σκιών. Τον Συρανό θα ερμηνεύσει ο Λευτέρης Ελευθερίου. Οι String Demons παίζουν ζωντανά στη σκηνή διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασικής μουσικής και όχι μόνο. Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αθανασιάδη, Χρήστος Καπενής, Φάνης Παυλόπουλος. Μαζί τους οι χορευτές Κατερίνα Γεβετζή και Ναπολέων Μανάτος.

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί για το κοινό και από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία.

Πληροφορίες και κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες στα τηλέφωνα: 2107777104 και 2107777124.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός