ΕΕΔΥΕ: Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες



eedye_logoΣε μαζική συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σήμερα στις 7 μ .μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος απευθύνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΕΔΥΕ σημειώνει:

«Όσο οι ιμπεριαλιστές θα συνεχίζουν τους πολέμους και τις επεμβάσεις στον κόσμο και θα ξεριζώνουν εκατομμύρια ανθρώπους από τις εστίες τους, εμείς θα δυναμώνουμε την αντιιμπεριαλιστική πάλη και θα αποκαλύπτουμε το απάνθρωπο εγκληματικό πρόσωπο των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ευρωπαϊκής Ένωσης κι άλλων που είναι στον ίδιο δρόμο ανταγωνιζόμενοι για τα συμφέροντα των «δικών τους» αστικών τάξεων.

Ενώνουμε μαχητικά τη φωνή μας με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο που καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες, σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το σύνθημα του ΠΑΜΕ «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές» είναι και δικό μας σύνθημα.

Η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται σήμερα, με συμμετοχή και του Έλληνα πρωθυπουργού, δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για συζήτηση και πολύ περισσότερο αποφάσεις για άμεση παύση των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Αναμένονται μέτρα διαχείρισης του προβλήματος και ικανοποίηση των απαιτήσεων των ευρωπαϊκών μονοπωλίων για φθηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός