1η ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα 27 ΑΠΡΙΛΗ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η ΜΑΗ  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΡΑ 10:00

Συνάδελφοι σσες,

Τιμάμε την εργατική πρωτομαγιά οργανώνοντας την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Απεργούμε και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΪ.

Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός , να  υψώσουμε τείχος αντίστασης και αντεπίθεσης απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ευρωπαϊκή ένωση και το Δ.Ν.Τ. Φέρνουν νέες ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα, νέα επίθεση στους μισθούς μας , νέα φοροληστεία.

Τα μέτρα αυτά εφαρμόζονται κατ’εντολή των βιομηχάνων, των εφοπλιστών ,για να στηριχτεί η κερδοφορία τους. Γι’αυτό το κεφάλαιο είναι το μόνο που πανηγυρίζει  για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» .

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

Παράλληλα με τα αντεργατικά μέτρα η κυβέρνηση μπλέκει τη χώρα πιο βαθιά στους αιματηρούς  ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Έφερε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με το πρόσχημα των προσφυγικών ροών παίρνει μέρος σε 13 επεμβάσεις  από Βαλκάνια, μέχρι   Αφρική.

Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται μέσα στην φωτιά . Στο Αιγαίο υπάρχει «κυκλοφοριακή συμφόρηση» καπιταλιστικών χωρών  με την συγκέντρωση πανίσχυρων στρατιωτικών δυνάμεων των Η.Π.Α , ΡΩΣΙΑΣ , Ε.Ε. Στη Συρία σφάζουν τον λαό, τον ξεριζώνουν από τον τόπο του. Το ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας, όπου πήγε έσπειρε τον θάνατο και την καταστροφή. Έχουμε πείρα και στη γειτονιά μας το 1999 στην Γιουγκοσλαβία.

Η Ελληνική κυβέρνηση δίνει 4 δις ευρώ  για την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ, όσο ακριβώς κόβει από το  λαό με την συμφωνία για τα νέα μέτρα.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Δυναμώνουμε την οργάνωση μας , την ταξική ενότητα, την εργατική αλληλεγγύη.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ.

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ.

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός