Δεύτερη παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους (ΦΩΤΟ)



Για δεύτερη φορά, το ΠΑΜΕ παρέδωσε σήμερα, Πέμπτη 26 Ιούλη, στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου νερά, τρόφιμα, φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του.

Σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί «τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τη νεολαία και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για αίμα από όλη την Ελλάδα».

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σήμερα Πέμπτη 26 Ιούλη, αύριο Παρασκευή 27 Ιούλη από τις 8.30 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιούλη από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Επίσης χθες, στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, οι Λαϊκές Επιτροπές Μενιδίου και Φυλής παρέδωσαν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη ενώ η έκφραση αλληλεγγύης θα συνεχιστεί από τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός