Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Σύσκεψη το Σάββατο 18 Αυγούστου στο Στέκι Αλληλεγγύης στη ΜαραθώνοςΠηγή: Associated Press


Σε σύσκεψη για τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς και την οργάνωση της πάλης καλεί το Παράρτημα Νοτιοανατολικής Αττικής του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής, το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 10.00 π.μ., στο Στέκι Αλληλεγγύης (Μαραθώνος 33).

«Συνάδελφοι, γνωρίζουμε πως από την πρώτη κιόλας μέρα, επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που έχουν πληγεί παίρνουν μέτρα για να φορτώσουν τις συνέπειες της καταστροφής στους εργαζόμενους. Αφού τους έβαλαν «ασπίδα» προκειμένου να σωθούν οι επιχειρήσεις, τώρα ετοιμάζονται να τους «ξεφορτωθούν» για να μειώσουν τη χασούρα», σημειώνει το Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του.

Καλεί τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια να περικοπούν εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Προβάλει διεκδικήσεις και αιτήματα για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, αλλά και σε εκείνες που παραμένουν σε λειτουργία, ενώ καλεί στην κινητοποίηση για τη διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης και προστασίας των πυρόπληκτων τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στη Βουλή και την Περιφέρεια Αττικής.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 462017Συνολικές αναγνώσεις:
  • 29Αναγνώσεις σήμερα:
  • 243754Συνολικοί επισκέπτες:
  • 27Επισκέπτες σήμερα:
  • 5Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ