Ανακλήθηκαν δύο απολύσεις σε ξενοδοχείο υπό την πίεση του Σωματείου



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Κάτω από την αποφασιστική αντίδραση των μελών του Σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό, αλλά και των εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Zante Beach Resort», ανακλήθηκαν οι απολύσεις δύο εργαζομένων γυναικών κι ενώ η μία είναι έγκυος.

Οι απολύσεις έγιναν σήμερα το πρωί κι ενώ οι εργαζόμενες πήγαν κανονικά για δουλειά με βάση το πρόγραμμα που έχουν, χωρίς προηγούμενα, να τους έχει αναφερθεί το παραμικρό. Η εργοδοσία προσπάθησε να στηριχτεί στο γεγονός ότι είχε κάνει συμβάσεις σε όλους μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, κι ενώ χρειάζεται το προσωπικό αφού δεν κλείνει, ήθελε να διώξει τις συγκεκριμένες συναδέλφισσες.

Το Σωματείο χαιρετίζει την αποφασιστική αντίδραση των μελών του Σωματείου και των εργαζομένων στο ξενοδοχείο, δηλώνει πως παραμένει σε επιφυλακή για να αντιδράσει σε οποιοδήποτε συμβάν από την εργοδοσία που της δίνει αέρα ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη και που πρέπει άμεσα να καταργηθεί.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός